Home 112 Verdachte (17) aangehouden voor gewelddadige overval

Verdachte (17) aangehouden voor gewelddadige overval

0
Verdachte (17) aangehouden voor gewelddadige overval
Let op: beelden kunnen als schokkend worden ervaren

ZAANDAM – De recherche heeft in het onderzoek naar de gewelddadige overval op het Kruidvat in winkelcentrum Westerwatering een 17-jarige Zaandammer aangehouden. Zijn betrokkenheid bij de overval op 18 september 2019 en zijn rol hierin wordt op dit moment onderzocht.

De politie heeft recent de opsporingsbeelden (zie video – Let op: beelden kunnen als schokkend worden ervaren) verspreid van de overval en hierop is ook een dader te zien die met een hamer op een personeelslid slaat. De aangehouden verdachte is niet de verdachte die met de hamer heeft geslagen.

De recherche zet het onderzoek voort en meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!