Home 112 [UPDATE] Medewerkers rennen achter overvaller aan

[UPDATE] Medewerkers rennen achter overvaller aan

0
[UPDATE] Medewerkers rennen achter overvaller aan
Foto: Pascal Fielmich / Inter Visual Studio

KOOG AAN DE ZAAN – Dinsdagavond rond 21:30 uur heeft er een overval plaatsgevonden op de Gall & Gall in de vestiging van Albert Heijn aan de Verzetstraat. Meerdere politievoertuigen spoedde zich er direct heen.

Volgens Burgernet is de dader een getinte man, draagt hij een donkergroene jas met een capuchon met wit bontje en een Adidas rugtas en een Gall & Gall tas.

Volgens getuigen van de overval op de slijterij zou de overvaller bedreigingen hebben geuit met een mes en is toen met de buit vertrokken. Medewerkers van de Albert Heijn zouden achter de overvaller aan zijn gerend tot hij opnieuw zijn mes trok, toen hebben de medewerkers hem laten gaan. De overvaller is nog voortvluchtig.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!