Home 112 [UPDATE] Twee gewonden bij zwaar ongeval op A8

[UPDATE] Twee gewonden bij zwaar ongeval op A8

0
[UPDATE] Twee gewonden bij zwaar ongeval op A8
Foto: Haico Kats / Inter Visual Studio

ZAANDAM – Woensdagochtend rond 11:15 uur is op de A8, vanuit Koog aan de Zaan naar knooppunt Zaandam een auto op de kop geraakt na een aanrijding. Bij het ongeval zijn twee gewonden gevallen. Nadat het tweetal uit het wrak was bevrijd, zijn ze met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Bij het ongeval waren ten minste twee voertuigen betrokken. De bestuurder van de andere auto is ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet voor behandeling naar het ziekenhuis.

Verkeer vanuit Alkmaar wordt geadviseerd via de A9, A5 en A10 naar Amsterdam te rijden. Ook verkeer richting Zaandam krijgt het advies de A5 en de A10 te nemen. Hoe lang de afsluiting duurt, is niet bekend. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘Dit is de Zaanstreek’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!