Home Luchtfoto's Luchtfoto: Zaandam Nieuw West

Luchtfoto: Zaandam Nieuw West

0
Luchtfoto: Zaandam Nieuw West
Foto: Pascal Fielmich

ZAANDAM – De wijk Nieuw West met het Regio College en het kleinschalige nieuwbouw project Groenhout op de rand van stad en land. De naam Groenhout verwijst naar de rijke historie van de houthandel in Zaandam, maar ook naar de typische Zaanse architectuur met houten accenten, veelal in de kleur groen. Bijzonder aan Groenhout is dat de achtertuinen van alle woningen aan het water liggen. Gezien vanaf het Westerwindpad richting Houtveldweg.

NIEUW: (Z)aan de Muur!

Bestel hier foto’s gemaakt door “Dit is de Zaanstreek” fotograaf Pascal Fielmich. Er zijn diverse materialen en formaten beschikbaar. Haal de Zaanstreek in huis!

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!