Home Zaanstad Assendelft Felicitaties voor 100-jarige Jannie van der Kraan-Molenaar

Felicitaties voor 100-jarige Jannie van der Kraan-Molenaar

0
Felicitaties voor 100-jarige Jannie van der Kraan-Molenaar
Foto: Pascal Fielmich

WORMERVEER – Maandag bezochten burgemeester van Zaanstad Jan Hamming en zijn vrouw Roya de jarige Jannie van der Kraan-Molenaar om haar namens het college van B&W te feliciteren met haar 100e verjaardag.

Jannie van der Kraan-Molenaar woont al heel wat jaren in de Zaanstreek. Ze is regelmatig verhuisd en heeft onder andere in Wormerveer en in Krommenie op verschillende plekken gewoond. Mevrouw Van der Kraan-Molenaar had twee zonen, waarvan de oudste helaas ruim een jaar geleden overleden is. Ze heeft twee kleinzoons en twee kleindochters en zeven achterkleinkinderen.

Jannie van der Kraan-Molenaar is een zelfstandige vrouw. In de oorlog heeft ze een lange tijd voor zichzelf en haar oudste zoon moeten zorgen toen haar echtgenoot moest werken in Duitsland.

Ze heeft ook altijd gewerkt, onder andere bij Verkade. Vroeger vond ze het leuk om te gaan dansen en ze heeft nog lang aan koersballen gedaan.

Ze is nog steeds een zelfstandige dame. Ze heeft een aantal uur huishoudelijke hulp en haar zoon helpt met de boodschappen, maar ze doet ook nog veel zelf. Ze vindt het fijn om de krant te lezen om zo op de hoogte te zijn. Ze vergeet ook geen verjaardag en stuurt altijd een kaartje met een leuke boodschap. Ze doet ook nog elke ochtend haar rek- en strekoefeningen en ziet er graag verzorgd uit.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!