Home 112 Politie schiet op gestolen auto na gewapende overval

Politie schiet op gestolen auto na gewapende overval

0
Politie schiet op gestolen auto na gewapende overval
Foto: Inter Visual Studio

ZAANDAM – Zondagochtend rond 04:30 uur is een drankbezorger uit Amsterdam beroofd van zijn bestelbus. Op de straat Poelenburg werd hij aangesproken door een man en kreeg direct een doorgeladen vuurwapen op zijn hoofd gericht. De verdachte ging er vervolgens in de auto van de drankbezorger vandoor.

De politie zocht de omgeving af en trof de gestolen auto aan op de Rode Zee. De verdachte zat nog in het busje en probeerde te vluchten. Bij zijn vluchtpoging reed hij tot twee keer toe in op de politie, waarop de politie gericht op de auto schoot. Niemand raakte hierbij gewond. De verdachte, een 30-jarige Zaankanter, is vervolgens aangehouden. In de gestolen auto werd het vuurwapen aangetroffen. De politie stelt een onderzoek in naar de beroving.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!