Home Agenda IN4BEAUTY geeft een glimlach cadeau aan mensen met kanker

IN4BEAUTY geeft een glimlach cadeau aan mensen met kanker

0
IN4BEAUTY geeft een glimlach cadeau aan mensen met kanker
Foto: Pascal Fielmich

ASSENDELFT – Vanaf Wereldkankerdag, 4 februari, geven schoonheidsspecialisten door het hele land gratis ontspanningsmomenten aan mensen met kanker. Mirjam Schopman van IN4BEAUTY doet graag mee met de actie van stichting Look Good Feel Better: “Mensen met kanker worden vaak onzeker door de uiterlijke veranderingen als gevolg van de behandelingen. Het mooie van dit ontspanningsmoment is dat je tijdens de behandeling het vertrouwen ziet groeien. Soms zijn een paar tips al genoeg om ze weer te laten stralen. Dat is precies waarom ik graag mee doe met ‘Geef een glimlach cadeau’.”

“Uiterlijke verzorging bij kanker is veel belangrijker dan de meeste mensen denken”, vertelt Kathy ten Boer. “Toen ik borstkanker had, ging ik door een intensieve periode met behandelingen. Ik zat de hele tijd in spanning. Dat kostte best veel energie. Een bezoek aan de schoonheidsspecialist was echt een moment voor mijzelf. Even niet ziek zijn, maar een moment van rust en ontspanning. De behandeling had wel de hele dag mogen duren…”

De hele maand februari geeft IN4BEAUTY mensen met kanker een gratis ontspanningsmoment. Ken jij iemand met kanker? Attendeer hem/haar dan op deze actie en geef een glimlach cadeau! Aanmelden kan door contact op te nemen met Mirjam Schopman van IN4BEAUTY!

IN4BEAUTY

Dorpsstraat 922
1566 JG Assendelft
075-7712292
mirjam@in4beauty.nl
www.in4beauty.nl

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!