Home 112 [UPDATE] Overval op Lidl; politie zoekt getuigen

[UPDATE] Overval op Lidl; politie zoekt getuigen

0
[UPDATE] Overval op Lidl; politie zoekt getuigen
Foto: Pascal Fielmich / Inter Visual Studio

WORMERVEER – De politie zoekt getuigen van een overval die donderdagavond rond 18:10 uur plaatsvond bij de Lidl supermarkt aan de Cor Bruijnweg.

Aan het begin van de avond kwam een man de supermarkt inlopen. Hij liep eerst door de winkel voor boodschappen, maar eenmaal bij de kassa bedreigde hij het personeel en eiste geld. Toen een personeelslid richting de verdachte rende, verliet hij snel de winkel door de achteruitgang aan de Carry van Bruggenstraat.

De man ging er zonder buit vandoor. De politie zocht in de omgeving, maar heeft de verdachte niet meer aangetroffen. Hij heeft een slank postuur, is ongeveer 1,80 meter lang en droeg donkere kleding, een donkergrijze muts en een donkere sjaal.

Voor het onderzoek is de recherche op zoek naar getuigen. Was u rond 18:10 uur in de omgeving van de Cor Bruijnweg en heeft u de verdachte vóór de overval zien lopen of ná de overval zien wegrennen? Heeft u een camera in de omgeving en heeft u mogelijk beeldmateriaal van de verdachte? Of heeft u andere informatie over deze overval? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Of bel anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!