Home Nieuws Rob Meerhof stopt als burgemeester van Oostzaan

Rob Meerhof stopt als burgemeester van Oostzaan

0
Rob Meerhof stopt als burgemeester van Oostzaan
Foto: Gemeente Oostzaan

OOSTZAAN – Rob Meerhof stopt als burgemeester van Oostzaan. Zijn ambtsperiode loopt eind januari 2021 af en stelt zich niet beschikbaar voor herbenoeming.

Rob Meerhof (64) laat in een brief aan de gemeenteraad weten dat hij met veel plezier het ambt van burgemeester van Oostzaan heeft vervult en hij zich thuis voelt in de gemeente. De afgelopen maanden heeft Meerhof benut voor reflectie op zijn rol als burgemeester van Oostzaan en zichzelf de vraag gesteld of hij beschikbaar wilde zijn voor een eventuele herbenoeming, zich realiserend dat hij dan tot april 2026 burgemeester zal zijn. Daarbij heeft hij zich ook afgevraagd of het, gezien de dossiers die in Oostzaan spelen, niet goed zou zijn om een ander in staat te stellen deze dossiers met nieuwe inzet en met nieuwe energie verder te brengen. Gezien de voorgaande overwegingen laat hij de raad weten zich niet beschikbaar te stellen voor herbenoeming als burgemeester van Oostzaan.

“Ondertussen zal ik mij de komende maanden met enthousiasme blijven inzetten voor de Oostzaanse samenleving, voor de gemeenteraad en voor, wat wij in Oostzaan met een warm gevoel uitspreken: ons dorp. Er is nog veel te doen!”, aldus Rob Meerhof.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!