Jongen gewond na poging beroving; politie zoekt getuigen

Foto: Lorenzo Derksen / Inter Visual Studio

KOOG AAN DE ZAAN – Dinsdagavond is een 17-jarige jongen uit Assendelft slachtoffer geworden van een poging beroving op De Locomotief. Het slachtoffer raakte hierbij gewond. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 19:00 uur reed het slachtoffer op De Locomotief via een tunneltje in de richting van het station waar hij drie jongens zag staan. Toen het slachtoffer verderop zijn scooter aan de kant had gezet werd hij door één van de jongens aangesproken. De jongen riep tegen het slachtoffer dat hij zijn scooter moest inleveren. Toen het slachtoffer zei dat hij dit niet ging doen kreeg hij klappen tegen zijn hoofd. Vervolgens werd hij onderuit getrapt en viel hij op de grond. Hierop zijn de drie jongens weggerend in de richting van het station. Toen het slachtoffer op de grond lag merkte hij dat hij was neergestoken. De politie heeft een zoekslag gemaakt maar heeft de drie jongens niet meer aangetroffen. Het slachtoffer is vervoerd naar het ziekenhuis waar hij is behandeld aan zijn verwondingen. Vermoedelijk waren de jongens tussen de 16 en 18 jaar oud. Alle drie de jongens hadden een getinte huidskleur en één van de jongens droeg een donkerblauw jack.

De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of heeft u informatie over deze poging beroving? Bel dan de politie op 0900-8844. Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Bron: Politie.nl

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!
Vorig artikelJongen gewond bij steekpartij station Koog aan de Zaan
Volgend artikelRecordbedrag Schapen- en Pinkenveiling (fotoserie)