Recordbedrag Schapen- en Pinkenveiling (fotoserie)

ASSENDELFT – Bij de jaarlijkse Schapen- en Pinkenveiling in de Sint-Odulphuskerk is een recordbedrag opgehaald van maar liefst 25.000 euro! Op een groot videoscherm werden de dieren aan het aanwezige publiek getoond en veilingmeester Jan Brakenhoff deed zijn uiterste best om een goede prijs binnen te halen.

Veel dorpelingen waren gekomen om te bieden op de dieren en andere producten die door lokale ondernemers ter beschikking waren gesteld. Met dit bedrag kan de parochie weer goed vooruit om in een aantal materiële noden te voorzien, zoals het schilderen van het pastoraat en diverse klussen op de begraafplaats!

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!

Geplaatst

in

, , ,

door

Tags: