Home 112 Jongen gewond bij steekpartij station Koog aan de Zaan

Jongen gewond bij steekpartij station Koog aan de Zaan

0
Jongen gewond bij steekpartij station Koog aan de Zaan
Foto: Lorenzo Derksen / Inter Visual Studio

KOOG AAN DE ZAAN – Dinsdagavond rond 19:00 uur is bij station Koog aan de Zaan een jongen neergestoken. Voorafgaand aan de steekpartij zou er ruzie zijn ontstaan. Het slachtoffer heeft behoorlijk wat bloed verloren, maar zijn toestand is stabiel. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Via Burgernet wordt gevraagd om uit te kijken naar 2 à 3 verdachten. Een van hen, een lichtgetinte man, zou een donkerblauw jack van het merk Stone Island dragen. De verdachten zijn gevlucht in de richting van het fietspad.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!