Home Zaanstad Assendelft In beeld: Hart voor de Zaanstreek (fotoserie)

In beeld: Hart voor de Zaanstreek (fotoserie)

0
In beeld: Hart voor de Zaanstreek (fotoserie)
Lassie-fabriek in Wormer - Foto: Pascal Fielmich

WORMER – Rode harten verspreiden zich over de Zaanstreek. Tot en met 31 januari zullen de harten op diverse gebouwen te zien zijn als teken van hoop, verbinding en naastenliefde. Momenteel doen al mee: het stadhuis, de Rabobank toren, het Zaans Medisch Centrum, de Sultan Ahmet Moskee en verzorgingshuis Evean Nieuw Groenland in Zaandam, de Sint-Odulphuskerk in Assendelft, zwembad Zaangolf in Koog aan de Zaan en de Lassie-fabriek in Wormer.

Het initiatief is bedacht door de Zaanse Uitdaging, geïnspireerd op het rode hart op de fabriek van Tate & Lyle in Koog aan de Zaan (sinds maart 2020). De harten zijn mede mogelijk gemaakt door ondernemers, maatschappelijke organisaties en gemeente Zaanstad.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘Dit is de Zaanstreek’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!