Jongetje (8) vast in modder op bouwplaats in Assendelft

ASSENDELFT – Maandagmiddag rond 12:45 uur is op het Beemdgras een jongetje vast komen te zitten in de modder.<

Meerdere kinderen waren aan het spelen bij een bouwplaats in de nieuwbouwwijk Kreekrijk. Ter hoogte van de straat De Koning kwam het jongetje vervolgens tot zijn middel vast te zitten. Voorbijgangers schoten te hulp met een houten pallet om het jongetje eruit te halen. Zijn schoenen bleven achter in de modder.

Toen de hulpdiensten ter plekke kwamen was het jongetje al op het droge. Brandweer- en ambulancepersoneel hebben het kind vervolgens nagekeken en hem met de brandweerauto naar huis gebracht. Om een volgende situatie als deze te voorkomen heeft de brandweer een lint om het braakliggend stuk terrein gespannen.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘Dit is de Zaanstreek’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!

Geplaatst

in

, , , , ,

door

Tags: