Melding bij Provincie Noord-Holland na ongevallen Clausbrug

ZAANSTREEK – Naar aanleiding van 2 dodelijke motorongevallen en 1 ongeval waarbij een motorrijder ernstig gewond raakte is hier melding van gedaan bij de Provincie Noord-Holland. Bert Gorter, wijkagent van gemeente Wormerland, laat via Twitter weten dat er binnenkort overleg is tussen de politie en de provincie.

In mei 2017 kwam een 38-jarige man uit Krommenie om het leven toen hij waarschijnlijk op de verkeerde helft van de Ned Benedictweg (N514) terecht kwam met zijn motor en werd geschept door een tegemoetkomende auto. In oktober van dat jaar kwam ook een 25-jarige man uit Koog aan de Zaan om het leven toen hij ter hoogte van de Prins Clausbrug vermoedelijk met de wielen van zijn motor in de goot naast de rijbaan kwam, onderuit ging en de brug raakte. Begin juli 2019 raakte een motorrijder, door nog onbekende oorzaak, ernstig gewond bij een eenzijdig ongeval op de brug over de Zaan tussen Wormerveer en Wormer.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!