Home Zaanstad Assendelft Echtpaar Wim en Tiny Bank 65 jaar getrouwd! (fotoserie)

Echtpaar Wim en Tiny Bank 65 jaar getrouwd! (fotoserie)

0
Echtpaar Wim en Tiny Bank 65 jaar getrouwd! (fotoserie)
Foto: Pascal Fielmich

ZAANDAM – Dinsdagmiddag bezocht locoburgemeester van Zaanstad Rita Noordzij het echtpaar Wim (92) en Tiny (86) Bank om ze namens het college van burgemeester en wethouders van harte te feliciteren met hun 65-jarig huwelijk.

Meneer en mevrouw Bank wonen beiden al hun hele leven in Zaanstad. Tiny werkte tot zij haar eerste kind kreeg bij de HEMA. Wim was timmerman en daarnaast zeer actief als vrijwilliger. Hij zat 25 jaar bij de brandweer en is nu nog steeds betrokken bij de Voedselbank.

Het echtpaar ging graag kamperen en hebben lange tijd een stacaravan gehad in Hoenderloo. Volgens het echtpaar Bank is het recept voor een gelukkig huwelijk: veel samen doen en altijd voor elkaar klaar staan. Wim en Tiny Bank kregen 3 kinderen, 7 kleinkinderen en 3 achterkleinkinderen.