Inntel Hotels Amsterdam Zaandam ontvangt coronakeurmerk

Foto: Intell Hotels

ZAANDAM – Inntel Hotels voert als eerste hotelgroep in Nederland het keurmerk van certificeringsbedrijf Kiwa voor de toetsing van de Covid-19 maatregelen.

In de hotels zijn diverse maatregelen getroffen zoals looproutes, afstand-stickers en desinfectiezuilen. De frequentie van schoonmaak in alle ruimtes is verhoogd en aanvullende veiligheids- en hygiëne maatregelen zijn van kracht voor de housekeeping. In de restaurants wordt uitsluitend op aanvraag met een menukaart gewerkt. Er is een online bestelsysteem, waarmee bestellingen via de eigen mobiele telefoon worden geplaatst.

Onbezorgd kunnen genieten van een stedentrip of staycation is in tijden van het coronavirus geen vanzelfsprekendheid meer, vertelt algemeen directeur Karin Geurts. “Dit keurmerk van Kiwa is voor ons een bevestiging dat we met onze voorzorgsmaatregelen een zo groot mogelijke inspanning doen voor het welzijn van onze gasten. Ook zal het ertoe bijdragen dat gasten bij ons met een gerust hart kunnen verblijven, eten en vergaderen.”

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘Dit is de Zaanstreek’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!
Vorig artikelKoninklijke onderscheidingen voor Zaanse molenaars
Volgend artikelOpening ‘De Zaanstreek in oorlogstijd’ door Merel Westrik