Home 112 Meerdere vrachtwagens in brand op Daam Schijfweg

Meerdere vrachtwagens in brand op Daam Schijfweg

0
Meerdere vrachtwagens in brand op Daam Schijfweg
Meerdere vrachtwagens in brand op Daam Schijfweg - Foto: Lorenzo Derksen - Inter Visual Studio

ZAANDAM – In de nacht van zaterdag op zondag hebben rond middernacht twee vrachtwagens in brand gestaan op een industrieterrein aan de Daam Schijfweg. De brandweer heeft de brand weten te blussen, maar kon niet voorkomen dat de vrachtauto’s total loss raakten. Vermoedelijk ontstond de brand eerst in één vrachtwagen en is daarna de ernaast geparkeerde vrachtauto ook in brand gevlogen. Politie doet onderzoek naar de brand.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!