[UPDATE] Gevangene steekt celgenoot met schilmesje

Steekpartij in gevangenis Westzaan - Foto: Pascal Fielmich / Inter Visual Studio

WESTZAAN – Zaterdagochtend rond 09:00 uur heeft bij het Justitieel Complex Zaanstad aan de Smeet in Westzaan een steekpartij plaatsgevonden. Hierbij is een gevangene gewond geraakt. Het slachtoffer werd door een celgenoot meerdere keren gestoken met een aardappelschilmesje. De gedetineerde is ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld aan zijn verwondingen. De dader is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!
Vorig artikelVeel schade bij ongeval met vier auto’s Noorderveenweg
Volgend artikelFietsster gewond na aanrijding auto Vonderweg