Home 112 Veel schade bij ongeval met vier auto’s Noorderveenweg

Veel schade bij ongeval met vier auto’s Noorderveenweg

0
Veel schade bij ongeval met vier auto’s Noorderveenweg
Veel schade bij ongeval met vier auto’s Noorderveenweg - Foto: Pascal Fielmich / Inter Visual Studio

ASSENDELFT – Vrijdagmiddag rond 15:00 uur zijn op de Noorderveenweg vier auto’s met elkaar in botsing gekomen. Dit gebeurde ter hoogte van Waterrijklaan. Bij deze lange kop-staartbotsing raakte niemand gewond, zo bleek na controle van de ambulancedienst. Drie van de vier voertuigen moeten worden geborgen. Verkeer vanaf de snelweg A8 wordt vanaf de Noorderveenweg omgeleid via de Waterrijklaan, Blauwe Ring en Dorpsstraat.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!