Home Agenda Buitenbad De Crommenije open voor winterzwemmen

Buitenbad De Crommenije open voor winterzwemmen

0
Buitenbad De Crommenije open voor winterzwemmen
Foto: Pascal Fielmich

KROMMENIE – Met een mooie duik van wethouder Gerard Slegers en een paar fanatieke leden van zwem-en waterpolovereniging De Ham is vanmorgen het buitenbad van De Crommenije geopend.

Om de inwoners van Zaanstad de mogelijkheid te bieden buiten te zwemmen, is de opening van het zwembad vervroegd, normaal gesproken opent het buitenbad pas eind april. Banenzwemmers kunnen een duik nemen in het 50 meter bad.

Buiten zwemmen en RIVM maatregelen

Bezoekers dienen in en rondom het water de 1,5 meter afstand te behouden. Daarnaast moeten de aangegeven loop- en zwemroutes gevolgd worden voor een veilige en prettige zwemervaring. Zwemmers worden verzocht om met badkleding aan naar het zwembad te komen.

Openingstijden en meer informatie

De openingstijden staan op de website van Sportbedrijf Zaanstad. Het is noodzakelijk om vooraf online een kaartje te kopen op www.sportbedrijfzaanstad.nl.

Rekening houden met weersomstandigheden

Het zwembadwater wordt verwarmd tot een temperatuur van 20/21 graden Celsius, maar kan met name bij nachtvorst ’s ochtends net onder die temperatuur zijn. Zwemmers moeten hier rekening mee houden.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘Dit is de Zaanstreek’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!