Home Zaanstad Assendelft Uitstel 150-jarig jubileumfeest IJsvereniging Assendelft

Uitstel 150-jarig jubileumfeest IJsvereniging Assendelft

0
Uitstel 150-jarig jubileumfeest IJsvereniging Assendelft
Koninklijke Erepenning voor IJsvereniging Assendelft - Foto: Pascal Fielmich

ASSENDELFT – Dat de uitbraak van het COVID-19 virus grote invloed op ieders leven heeft op dit moment is natuurlijk geen nieuws. Ook IJsvereniging Assendelft is geconfronteerd met overheidsmaatregelen die behoorlijk veel invloed hebben op plannen voor de viering van het 150-jarig jubileum.

Op 8 februari kon de ijsclub nog wel een zeer geslaagde jubileumreceptie laten plaatsvinden (foto). Het plan voor festiviteiten in augustus van dit jaar moet helaas worden uitgesteld. Maatregelen van de regering sluiten immers uitvoering van de door de vereniging bedachte festiviteiten in augustus uit.

“Het is op dit moment behoorlijk lastig om gericht tijd en aandacht aan de voorbereiding te besteden. Door de 1,5 meter samenleving, is het heel lastig om vol gas te geven om een spetterend 150-jarig jubileum voor te bereiden”, zo laat het bestuur van IJsvereniging Assendelft weten. Als gevolg daarvan heeft de ijsvereniging, met pijn in het hart, besloten de voorbereidingen te staken en het feest uit te stellen tot 2021.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘Dit is de Zaanstreek’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!