Automobilist botst achterop geparkeerde bedrijfsbus

Automobilist botst achterop geparkeerde bedrijfsbus - Foto: Pascal Fielmich / Inter Visual Studio

ASSENDELFT – Vrijdagochtend rond 07:30 uur is op de Parkrijklaan een automobilist tegen een bedrijfsbus gereden. De auto reed de geparkeerde bestelbus van achteren aan. Een derde voertuig, die voor de bestelbus geparkeerd stond, liep ook schade op. Hoewel de bestuurder van de bestelbus achter het stuur zat, zou het voertuig volgens een getuige stil hebben gestaan. De automobilist is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Twee voertuigen raakte total loss.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!

Vorig artikelWormerland in actie voor KWF Kankerbestrijding
Volgend artikelBootje met kinderen slaat om aan het Molenpad