Wormerland in actie voor KWF Kankerbestrijding

KWF zoekt vrijwilligers in Wormerland - Foto: KWF Kankerbestrijding

WORMERLAND – Van 1 t/m 7 september 2019 vindt de 70e collecteweek van KWF Kankerbestrijding plaats. Deze grootste collecte van Nederland belooft in dit jubileumjaar zeer indrukwekkend te worden. Het collecteteam van KWF zoekt dringend organisatoren die er ook in Wormerland een succes van maken.

Alleen al in Wormerland krijgen elk jaar 94 mensen de diagnose kanker. Daarom organiseert KWF al 70 jaar de collecteweek. Dit begon in 1949 als een spontane actie, maar kreeg het jaar erop een officiële landelijke organisatie. In de 1e week van september komen er in Wormerland 97 vrijwilligers in actie en wordt er huis-aan-huis en op straat gecollecteerd voor de bestrijding van kanker. In 2018 haalde het collecteteam in Wormerland  € 4.100,- op.

Dit jaar zijn meerdere nieuwe coördinatoren nodig om de KWF-collecte te organiseren. Het zou heel jammer zijn als er in Wormerland niet gecollecteerd kan worden. In een paar uurtjes kun je als vrijwilliger direct, in je eigen gemeente, een bijdrage leveren aan de kankerbestrijding.

Help mee!
Wil jij als coördinator bijdragen aan het KWF-collecteteam van Wormerland? Dan krijg je volop ondersteuning vanuit het hoofdkantoor. Neem voor meer informatie of om je aan te melden contact op met Anouk de Leeuw via telefoon op 06-22510074 of e-mail aleeuw@kwf.nl.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!

Vorig artikelWapens, hennep en harddrugs gevonden tijdens controles
Volgend artikelAutomobilist botst achterop geparkeerde bedrijfsbus