Woning beschoten in Oostzaan; politie zoekt getuigen

Foto: Pascal Fielmich

OOSTZAAN – In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 02:55 uur werden bewoners van een huis aan de Lisweg opgeschrikt door harde knallen. De politie werd gebeld en al snel werd duidelijk dat er door onbekende(n) meerdere malen op de woning was geschoten. Niemand raakte gewond.

De recherche heeft een onderzoek ingesteld en de afdeling Forensische Opsporing heeft sporen veiliggesteld.

Getuigenoproep

De recherche wil graag in contact komen met mensen die informatie hebben, wat kan helpen bij het onderzoek naar dit schietincident. Getuigen of tipgevers kunnen hiervoor terecht bij de districtsrecherche in Zaandijk via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘Dit is de Zaanstreek’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!
Vorig artikelTeststraten en vaccinatielocaties dicht vanwege code rood
Volgend artikelDiefstal uit winkel in Zaandam; politie zoekt getuigen