Het Twiske tussen 22:00 en 06:00 uur verboden gebied

Foto: Pixabay

OOSTZAAN – De afgelopen periode hebben in recreatie- en natuurgebied Het Twiske illegale feesten plaatsgevonden waarbij de anderhalvemetermaatregel niet in acht werd genomen. Ten behoeve van de bestrijding van het coronavirus wil de Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland beter op dergelijke feesten kunnen handhaven. Daarom heeft de Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland met ingang van 2 oktober 2020 een verbod ingesteld voor het meenemen van geluidsapparatuur naar Het Twiske. Verder is met ingang van 2 oktober 2020 recreatiegebied Het Twiske tussen 22:00 uur en 06:00 uur verboden gebied.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!
Vorig artikelDrie panden gesloten na vondst wapens, gestolen goederen en spullen voor productie van drugs
Volgend artikelOudere man overleden bij ongeval tijdens het vissen