Open huis brandweer Oostzaan goed bezocht

OOSTZAAN – Zaterdagmiddag stelde brandweer Oostzaan spontaan hun kazerne aan de Kerkstraat open voor het grote publiek. In verband met muziekfestival Welcome to the Future was de brandweer de hele dag aanwezig op de kazerne en nodigde iedereen uit om een kijkje te komen nemen. Er was een springkussen en er waren diverse brandweervoertuigen. De collega’s van post Botenmakersstraat uit Zaandam kwamen even buurten met hun nieuwe ladderwagen.

“Voor een spontane last minute actie was het toch aardig druk. We kunnen terug kijken op een leuke, druk bezochte open huis! Heel veel blije gezichtjes en wellicht zelfs nieuwe vrijwilligers ?. En nu weer verder met onze dienst. Volgend jaar weer?!”, vraagt Brandweer Oostzaan zich af op Facebook.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!

 

 

 


Geplaatst

in

, ,

door

Tags: