Home 112 Inbrekers mishandelen automobilist na ongeluk

Inbrekers mishandelen automobilist na ongeluk

0
Inbrekers mishandelen automobilist na ongeluk
Inbrekers mishandelen automobilist na ongeluk - Foto: Inter Visual Studio - Foto: Inter Visual Studio

OOSTZAAN – Woensdagavond rond 21:45 uur hebben drie mannen een automobilist mishandeld na een ongeluk op de Verlengde Stellingweg. Vermoedelijk gaat het om een stel inbrekers. De aanrijding gebeurde ter hoogte van hotel Van der Valk. De Audi van de inbrekers botste tegen een andere auto aan die voor de verkeerslichten stond te wachten. De drie mannen stapten vervolgens uit en vielen de bestuurder aan. Na de mishandeling ging het trio er vandoor in de richting van Amsterdam, maar lieten hun auto achter. Bij onderzoek vond de politie in de berm en in de kofferbak gedumpt inbrekerswerktuig. De politie heeft nog geprobeerd de mannen op te sporen, maar zijn niet meer gevonden.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!