Home 112 Bestelbus te water langs De Haal

Bestelbus te water langs De Haal

0
Bestelbus te water langs De Haal
Bestelbus te water langs De Haal - Foto: Sander Disselköter

OOSTZAAN – Maandagavond rond 23:15 uur is langs De Haal een bestelbus te water geraakt. De bestuurder verloor in een bocht de macht over het stuur, met als gevolg dat het voertuig in de sloot belandde. Het was ruim een kwartier onduidelijk voor de hulpdiensten waar de auto precies in het water lag. In eerste instantie leek het te gaan om Purmerland, maar later bleek het toch Oostzaan te zijn. Gelukkig kwam de bestuurder met de schrik vrij bij het ongeval. Hij is ter plaatse door het ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De bestelbus raakte total loss en moest worden geborgen.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!

Bestelbus te water langs De Haal – Foto: Sander Disselköter