Home Zaanstad Assendelft NS rijdt dinsdag een aangepaste dienstregeling

NS rijdt dinsdag een aangepaste dienstregeling

0
NS rijdt dinsdag een aangepaste dienstregeling
NS rijdt dinsdag een aangepaste dienstregeling - Foto: Pixabay

ZAANSTREEK – In verband met de verwachte sneeuwval nemen NS en ProRail het zekere voor het onzekere en passen dinsdag de dienstregeling aan. Er rijden hierdoor morgen minder treinen dan op een gewone werkdag. Op de meeste plekken rijden de treinen elk half uur in plaats van elk kwartier.

Door de dienstregeling aan te passen ontstaat er meer ruimte om eventuele problemen op het spoor snel op te lossen. Toch kan het winterse weer tot hinder leiden voor treinreizigers. Houdt vooral tijdens de spits rekening met langere reistijden of drukte en raadpleeg vlak vertrek de reisplanner.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar (06) 30 550 075!