Home Zaanstad Assendelft S.V.A. Assendelft MO17-1 kampioen!

S.V.A. Assendelft MO17-1 kampioen!

0
S.V.A. Assendelft MO17-1 kampioen!
S.V.A. Assendelft MO17-1 kampioen! - Foto: Petra Zant

ASSENDELFT – Het voetbalelftal van S.V.A. Assendelft MO17-1 (Meiden onder 17) is vanmiddag op eigen terrein kampioen geworden in de 2e klasse 06.

S.V.A. Assendelft speelde de kampioenswedstrijd, een dorpsderby, tegen V.V. Assendelft. V.V. Assendelft, 6e in de competitie, wist al snel na de aftrap te scoren en zette de dames van S.V.A. Assendelft op een 0-1 achterstand. De thuisploeg wist daarna de score weer gelijk te krijgen en met 1-1 op het scorebord ging men richting de kleedkamers.

Na de rust namen de meiden van S.V.A. het spel over en scoorden maar liefst drie keer. Met een eindstand van 4-1 wist S.V.A. Assendelft het kampioenschap veilig te stellen. Aanvoerster Mea Nootebos nam namens S.V.A. MO17-1 de kampioensbeker in ontvangst. Van harte gefeliciteerd!

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar (06) 30 550 075!