78-jarige vrouw om het leven gebracht in Wormerveer

Foto: Pascal Fielmich / Inter Visual Studio

WORMERVEER – Zondag 9 mei startte de politie een onderzoek naar het overlijden van een 78-jarige vrouw uit Wormerveer. Na uitgebreid onderzoek heeft de recherche vastgesteld dat zij om het leven is gebracht. Een 76-jarige man werd die zondag direct aangehouden.

Op zondagochtend kwam bij de politie rond 04:35 uur een melding binnen dat een vrouw onwel was geworden in een woning aan het Krommenieërpad in Wormerveer. Toen agenten daar aankwamen, startten zij een reanimatie. Helaas konden zij het slachtoffer niet meer redden en overleed zij ter plaatse. Vanwege de verdachte omstandigheden werd direct een onderzoek ingesteld. De aanwezige man werd aangehouden voor mogelijke betrokkenheid en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Op dit moment zit de verdachte nog vast.

De recherche zet het onderzoek voort.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!
Vorig artikelSchuur uitgebrand in Assendelft
Volgend artikelGetuigen gezocht van overval op cafetaria in Zaandam