Getuigen gezocht van overval op cafetaria in Zaandam

Foto: Pascal Fielmich / Inter Visual Studio

ZAANDAM – De politie zoekt getuigen van een overval op een eetgelegenheid aan de Veldbloemenweg in Zaandam. Een onbekende verdachte bedreigde woensdagavond rond 20:00 uur een medewerker met een vuurwapen gelijkend voorwerp en ging er vervolgens met een nog onbekende buit op een zwarte scooter vandoor.

Van de dader is het volgende signalement bekend:

  • Man
  • Ongeveer 20 jaar oud
  • Normaal postuur
  • Licht getint uiterlijk
  • 1.80 meter lang
  • Droeg donkere kleding

Getuigen gezocht

De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben rond 20:10 uur in de omgeving van Veldbloemenweg. Of heeft u andere informatie over deze overval? De politie neemt ook graag kennis van eventuele (camera)beelden. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van zaaknummer: 2021096117. Neem dan contact op de politie via 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie delen via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!
Vorig artikel78-jarige vrouw om het leven gebracht in Wormerveer
Volgend artikelBouw het Blok in Krommenie van start