It giet oan! Schaatsbaan in Koog aan de Zaan

Archieffoto: Pascal Fielmich

KOOG AAN DE ZAAN – Vanaf zondag 27 januari staat er op het veld naast de Molenwerf (voormalige locatie sporthal De Sprong) een kunststof schaatsbaan.

Op deze baan kunnen kinderen en volwassenen kennis maken met de schaatssport. Deze schaatsbaan is een wijkinitiatief met als voortrekker Ron Drukker (adjunct directeur van basisschool De Golfbreker), in samenwerking met Sociaal Wijkteam Nieuw West, Westerkoog en Rooswijk en buurtcentrum De Vuister.

Voor wie zelf geen schaatsen heeft zijn er bij de baan GRATIS schaatsen te leen, ook curling- en ijshockeymateriaal is beschikbaar.

De sportbuurtwerkers van Sportbedrijf Zaanstad zijn op diverse dagen aanwezig om de schaatsers te begeleiden op het ijs, ook organiseren de sportbuurtwerkers ijsspellen zoals curling en fun hockey. Op zondagmiddag 27 januari organiseren de medewerkers van buurtcentrum De Vuister een, vrij toegankelijke, behendigheidswedstrijd van 14:00 tot 16:00 uur. Het Sociaal Wijkteam en het buurtcentrum verzorgen woensdagmiddag de koek en zopie nabij de ijsbaan.

Schaatsbaan Koog aan de Zaan

Datum en tijdstip: Zondag 27 januari t/m vrijdag 1 februari 2019
Locatie: Molenwerf, 1541 WR Koog aan de Zaan
Deelname: Gratis

Bron: Sportbedrijf Zaanstad

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!

 

Vorig artikelWerkzaamheden Wilhelminasluis worden hervat
Volgend artikelWietlucht verraadt drugswoning aan de Bergblauwstraat