Home 112 Scooters uit Zaan stellen politie voor raadsel

Scooters uit Zaan stellen politie voor raadsel

0
Scooters uit Zaan stellen politie voor raadsel
Scooters uit Zaan stellen politie voor raadsel - Foto: Lorenzo Derksen / Inter Visual Studio

ZAANDAM – Duikers hebben in de nacht van zondag op maandag twee scooters uit de Zaan gehaald. Dit gebeurde ter hoogte van De Steven nadat een bezorgde omwonende melding had gemaakt van een drenkeling. Hoe de scooters daar terecht zijn gekomen is voor de politie nog een raadsel.

Rond 02:00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd. Een omwonende hoorde dat er een scooter werd gestart, gas werd gegeven gevolgd door een plons. Toen de getuige ging kijken, zag hij de scooter zinken en belde 112.

Duikers van de brandweer haalden de scooter naar boven en visten vervolgens nog een scooter zonder kentekenplaat en een fiets op uit het water. Een drenkeling werd niet gevonden. Wat er precies is gebeurd, is nog niet onduidelijk.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!