Echtpaar Van Zon 65 jaar getrouwd (fotoserie)

Foto: Pascal Fielmich

KROMMENIE – Maandag bezochten burgemeester van Zaanstad Jan Hamming en zijn vrouw Roya het echtpaar Henk (91) en Aagje (86) van Zon om ze namens het college van B&W te feliciteren met hun 65-jarig huwelijk. Het stel ontmoette elkaar tijdens het sporten. Meneer van Zon was een fanatieke voetballer en mevrouw van Zon speelde handbal. 63 jaar geleden zijn ze in Krommenie gaan wonen. De heer Van Zon werkte in Krommenie bij de “Blikfabriek”. Meneer en mevrouw van Zon kreeg twee dochters en zijn opa en oma van 4 kleinkinderen en genieten samen van hun rustige oude dag.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!
Vorig artikelInbrekersduo op heterdaad betrapt in Westknollendam
Volgend artikelVrouw in scootmobiel raakt te water en wordt gered