Home Agenda [UPDATE] Dickens Kerstmarkt Krommenie

[UPDATE] Dickens Kerstmarkt Krommenie

0
[UPDATE] Dickens Kerstmarkt Krommenie
Foto: Pascal Fielmich

[UPDATE] De Dickens Kerstmarkt (kramen) is vanwege de harde wind en code geel afgelast, zo laat de organisatie weten. Na overleg met de marktkraam leverancier is ter plekke geconstateerd dat de wind te hard de straat in waait. De winkels zijn WEL open en het entertainment zal OOK aanwezig zijn, zoals de ganzenhoedster, de Dickens goochelaar, de Dickens fotograaf en de Dickens figuranten.

KROMMENIE – Zondag 15 december gaat het centrum van Krommenie terug in de tijd met een ganzenhoedster en tal van nostalgische Dickens-figuren.

Lotus Events organiseert in samenwerking met winkeliersvereniging DOKA en Werkgroep Krommenie een Dickens Kerstmarkt. Er zijn circa 100 (kerst)kramen met kerstcadeaus, kerstdecoratie, kerstkleding en nog veel meer. Kom genieten van lekker eten, een beker glühwein of warme chocolademelk. Ook is er natuurlijk aan de kinderen gedacht, zij kunnen lekker zwieren en zwaaien in de zweefmolen.

De winkeliers doen weer enthousiast mee door verschillende optredens te organiseren, waaronder een optreden van het koor Saensation bij Erwin Vermast en de Dirk Heijne Talentstage. Uiteraard zal de Kerstman niet ontbreken en worden er leuke acties voor de bezoekers georganiseerd.

Tijdens de Kerstmarkt is een deel van het Vlietsend, de Zuiderhoofdstraat en de Heiligeweg afgesloten voor verkeer. Pak de benenwagen of kom op je stalen ros!

Dickens Kerstmarkt

Datum en tijdstip: Zondag 15 december 2019, 11:00 – 17:00 uur
Locatie: Vlietsend, Zuiderhoofdstraat en Heiligeweg, Krommenie

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!