Veel schade bij aanrijding op de Guisweg

Veel schade bij aanrijding op de Guisweg - Foto: Pascal Fielmich / Inter Visual Studio

KOOG AAN DE ZAAN – Dinsdagochtend rond 08:45 uur zijn twee auto’s met elkaar in botsing gekomen op de Guisweg / N515. De aanrijding gebeurde ter hoogte van de toerit naar de snelweg A8. Een van de voertuigen is hierbij tegen een paal gebotst. Beide auto’s raakten zwaar beschadigd bij het ongeval en zijn door een berger weggesleept. Ook kwamen twee ambulances ter plaatse, maar uiteindelijk bleken alle inzittenden met de schrik vrij te zijn gekomen. De toerit naar de A8 werd enige tijd afgesloten vanwege de bergingswerkzaamheden.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!

Vorig artikelDitisAssendelft.nl gaat verder als onderdeel van DitisdeZaanstreek.nl
Volgend artikelDit weekend: Kom in de Kas / Kom in de Stal 2019