Home Zaanstad Assendelft Kappers laten het licht aan uit protest tegen sluiting

Kappers laten het licht aan uit protest tegen sluiting

0
Kappers laten het licht aan uit protest tegen sluiting
Foto: Pascal Fielmich

ASSENDELFT – Donderdagavond vroegen kapperszaken in het hele land aandacht voor de schrijnende situatie waar kappers zich in bevinden. Ook in Assendelft deden kappers mee met de protestactie #lichtvoordathetuitgaat. In4Hair, Schavemaker Kappers, Kapsalon ’t Delfthof en Jura Haistyling voerden gezamenlijk actie en lieten van 18:00 tot 20:00 uur het licht branden in de gesloten salons.

Half december moesten alle kapperszaken opnieuw hun deuren sluiten vanwege de coronamaatregelen. De kappers willen niets liever dan weer aan het werk gaan, voordat het licht in hun zaken definitief uit moet.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!