Home Agenda Schaatsbaan in Assendelft geopend! (fotoserie)

Schaatsbaan in Assendelft geopend! (fotoserie)

0
Schaatsbaan in Assendelft geopend! (fotoserie)
Foto: Pascal Fielmich

ASSENDELFT – Donderdagmiddag om 14:00 uur ging de ijsbaan in Assendelft open voor kinderen (tot 18 jaar). Na een paar jaar eindelijk weer schaatspret op de ijsbaan aan de Dorpsstraat 420 (achter de Coop). Zoals het er nu naar uitziet kan de ijsbaan vanavond van 18:00 tot 20:00 uur worden geopend voor alle leden van de ijsvereniging. Kijk hiervoor op de website en/of de Facebook-pagina van IJsvereniging Assendelft!

Spelregels

  • Toegang voor leden van IJsvereniging Assendelft op vertoon van ledenpas of bewijs van betaling contributie
  • Tijdsblokken van 10:00 – 12:30 uur, van 14:00 – 17:00 uur en van 18:00 – 20:00 uur (i.v.m. de avondklok)

Toegangsprijzen en contributie

De toegangsprijs voor de ijsbaan voor niet-leden bedraagt € 2,-.  Een overdag gekocht toegangsbewijs geldt niet ’s avonds.

Leden van IJsvereniging Assendelft (uitgezonderd ere-leden) betalen per verenigingsjaar € 6,- contributie. Een lidmaatschapskaart is ook gezinskaart, maar geldt alleen voor ouders met kinderen tot en met 15 jaar. Zijn de kinderen 16 jaar of ouder, dan kunnen zij zelfstandig lid worden.

Iemand die pas lid wordt als de ijsbaan geopend is, betaalt dan € 2,- inschrijfgeld, dus € 8,- voor het eerste jaar. De contributie wordt in principe per automatische incasso geïnd, het bedrag wordt jaarlijks medio oktober van uw rekening afgeschreven.

Het bestuur verzoekt leden dringend om steeds de lidmaatschapskaart mee te nemen naar de ijsbaan.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!