Home Zaanstad Assendelft K.V. Furore superblij met 10.000 euro van de VriendenLoterij

K.V. Furore superblij met 10.000 euro van de VriendenLoterij

0
K.V. Furore superblij met 10.000 euro van de VriendenLoterij
Foto: Wendy van Bree

ASSENDELFT – Groot feest bij K.V. Furore! De korfbalvereniging is uitgeroepen tot ‘Club van de Week’ en ontvangt 10.000 euro van de VriendenLoterij.

De vereniging gaat het geld gebruiken om Jeu de Boules aan te kunnen bieden bij de club. “Door Jeu de Boules aan te gaan bieden, kunnen we een nóg belangrijkere rol gaan spelen in de buurt en bij onze buurtverenigingen. Zo kunnen buurtgenoten die niet (meer) korfballen op een andere manier bij de club betrokken blijven.”, zo vertellen bestuursleden Rene Collewijn en Peter Stap van K.V. Furore trots.

‘Club van de Week’ is een campagne van de VriendenLoterij voor clubs, verenigingen en stichtingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zij kunnen een aanvraag indienen voor een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Denk hierbij aan: het verduurzamen van het clubhuis, de aanleg van een nieuw sportveld, de aanschaf van nieuwe muziekinstrumenten of het faciliteren van maatschappelijke activiteiten voor de buurt. Het hele jaar wordt wekelijks een aangesloten club, vereniging of stichting verrast met een eenmalige bijdrage van 10.000 euro.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!