Home Zaanstad Assendelft Brood zonder korst voor AZ-speler Pantelis Hatzidiakos

Brood zonder korst voor AZ-speler Pantelis Hatzidiakos

0
Brood zonder korst voor AZ-speler Pantelis Hatzidiakos
Foto: Bakkerij Lex Brakenhoff

ASSENDELFT – Als groot fan en leverancier van voetbalclub AZ schrok bakker Lex Brakenhoff zich gisteren rot toen hij de tanden van Pantelis Hatzidiakos over het voetbalveld zag rollen. De Griekse verdediger van AZ kreeg in de tweede helft de arm van zijn landgenoot Kostas Mitroglou in het gezicht en raakte hierbij twee voortanden kwijt. Hoe moet hij nu de volgende morgen ontbijten, vroegen ze zich bij bakkerij Lex Brakenhoff af. Gelukkig is er voor ieder probleem een oplossing, Pantelis sterkte en eet smakelijk!

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!