Home 112 Twee gewonden bij aanrijding tussen fiets en scooter

Twee gewonden bij aanrijding tussen fiets en scooter

0
Twee gewonden bij aanrijding tussen fiets en scooter
Twee gewonden bij aanrijding tussen fiets en scooter - Foto: Pascal Fielmich

ASSENDELFT – Woensdagavond rond 19:30 uur zijn in de tunnel op de Saendelverlaan twee mannen gewond geraakt. Zij kwamen op het fietspad in de tunnel frontaal met elkaar in aanrijding. Hulpdiensten reden met spoed naar de tunnel ter hoogte van station Krommenie-Assendelft. Zowel de scooterrijder als de fietser zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. De tweewielers raakte zwaar beschadigd.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!