Home 112 [UPDATE] Zaandammer (50) overleden bij ongeval op A7

[UPDATE] Zaandammer (50) overleden bij ongeval op A7

0
[UPDATE] Zaandammer (50) overleden bij ongeval op A7
- Foto: Stefan Roode / Inter Visual Studio

WIJDEWORMER – In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 00:45 uur is bij een ernstig ongeval op de A7 een 50-jarige Zaandammer om het leven gekomen.

Tussen Wijdewormer en Zaandam kwamen vanuit de richting van Purmerend twee auto’s met elkaar in botsing. Eén van de auto’s raakte hierbij zwaar beschadigd en kwam tegen de vangrails tot stilstand, de bestuurder van de auto overleed ter plaatse. De andere auto is ongeveer 300 meter verder gestopt. De bestuurder was nergens te vinden. De politie heeft onder andere met een helikopter naar de automobilist gezocht.

Een paar uur later heeft de bestuurder zich alsnog bij de politie gemeld. Het gaat om een 32-jarige man uit Purmerend. Hij is aangehouden en zijn rijbewijs is ingevorderd. Ook wordt zijn bloed onderzocht op alcohol en drugs.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!