Home 112 Jager raakt gewond bij ongeluk met jachtgeweer

Jager raakt gewond bij ongeluk met jachtgeweer

0
Jager raakt gewond bij ongeluk met jachtgeweer
Jager raakt gewond bij ongeluk met jachtgeweer - Foto: Pascal Fielmich / Inter Visual Studio

WIJDEWORMER – Woensdagochtend rond 10:00 uur heeft aan de Noorderweg een schietincident plaatsgevonden. Het incident vond plaats tijdens de jacht op eenden. Twee jagers waren bezig toen een van hen zijn geweer in de auto liet vallen en deze af ging. Een schot hagel doorboorde het achterportier van de auto en raakte de andere jager in zijn dijbeen. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar het ongeval.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!