Home 112 Opnieuw grote brand aan de Achterdichting in Oostzaan

Opnieuw grote brand aan de Achterdichting in Oostzaan

0
Opnieuw grote brand aan de Achterdichting in Oostzaan
Foto: Stefan Roode / Inter Visual Studio

OOSTZAAN – Vrijdagmiddag is even voor 18:00 uur brand uitgebroken in een woning aan de Achterdichting in Oostzaan. De brandweer heeft opgeschaald naar een ‘zeer grote brand’. Er is een flinke rookontwikkeling. De brandweer roept op om uit de rook te blijven en uit voorzorg ramen en deuren te sluiten en mechanische ventilatie uit te zetten, wanneer men last heeft van de rook.

Donderdag 4 februari woedde er ook een grote brand aan de Achterdichting. Na de brand in een schuur en een stacaravan werd door de politie een onderzoek ingesteld. Hierbij werd een drugslab aangetroffen.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!