Home Zaanstreek Motorrijder raakt zwaargewond bij ongeval N203

Motorrijder raakt zwaargewond bij ongeval N203

0
Motorrijder raakt zwaargewond bij ongeval N203
Motorrijder raakt zwaargewond bij ongeval N203 - Foto: Pascal Fielmich / Inter Visual Studio

ZAANDIJK – Maandagochtend rond 08:15 uur is bij een ongeluk op de Provincialeweg (N203) een motorrijder zwaargewond geraakt. Het ongeluk gebeurde op de kruising met de Prunuslaan. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is nog onduidelijk.

De Provincialeweg in de richting van Wormerveer is afgezet. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie doet onderzoek naar de toedracht. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!