Home 112 26 keer op de bon voor fietsen met telefoon in de hand

26 keer op de bon voor fietsen met telefoon in de hand

0
26 keer op de bon voor fietsen met telefoon in de hand
26 keer op de bon voor fietsen met telefoon in de hand - Foto: Pascal Fielmich

ZAANSTREEK – Maandag hebben politieagenten van de incidentafhandeling zich tussen de meldingen door gericht op fietsers die een elektronisch apparaat in hun handen hielden. Er zijn 26 bekeuringen uitgedeeld, zo meldt Politie Zaanstreek op Facebook. Dit ging veelal om jongvolwassenen en in alle gevallen om een mobiele telefoon. De bekeuringen zijn uitgeschreven door de hele Zaanstreek. Alle bekeurden zeiden dat ze op de hoogte waren van de nieuwe regel. De boete bedraagt 95 euro plus 9 euro administratiekosten.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!