Twee gewonden bij botsing; berger vast onder spoorboom

Foto: Sander Disselköter / Inter Visual Studio

ZAANDIJK – Zaterdagmiddag rond 14:00 uur zijn bij een kop-staartbotsing op de Provincialeweg twee personen gewond geraakt. Dit gebeurde voor het verkeerslicht bij de kruising met de Guisweg. Een auto schoot de middenberm in en moest worden geborgen. Echter verliep de berging anders dan gepland.

Op het moment dat de berger bij de spoorwegovergang op de Guisweg aankwam, gingen de spoorbomen dicht en kwam de bergingsauto hieronder klem te zitten. De trein moest hierdoor een noodstop maken. Het treinverkeer heeft enige hinder ondervonden van dit incident.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!
Vorig artikel[UPDATE] Pipowagen uitgebrand; huisdieren overleden
Volgend artikelBrand in papiercontainer atletiekvereniging Lycurgus