Hotel Zaandijk tijdelijk gesloten na explosie

Burgemeester Hamming bij hotel Zaandijk - Foto: Sam de Joode / Inter Visual Studio

ZAANDIJK – Woensdag is Hotel Zaandijk aan de Lagedijk op last van burgemeester Jan Hamming van Zaanstad tijdelijk gesloten. Dit besluit is naar aanleiding van de explosie die afgelopen nacht in het hotel heeft plaatsgevonden. De politie doet onderzoek naar de toedracht. Met de sluiting wil de burgemeester de veiligheid van de directe omgeving van het pand waarborgen. De sluiting is initieel voor 4 weken (op grond van de APV) en kan worden verlengd.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!

Vorig artikelAuto op zijn kop in woonwijk
Volgend artikelEiergooier (16) opgepakt en getrakteerd op passend ontbijt